Hovis & utebanan

Hade en ny hovslagare ut till xet idag efter tappskon i söndags, han var helt klockren & väldigt duktig. Man kunde även boka nästa skoning redan nu vilket iaf jag inte är van med... ;) 

Red efter det ett pass på utebanan, han var klockren 99% av passet! Pigg & glad och försökte kasta av mig en gång buskorven.. Min rumpa kändes helt ok för övrigt efter 1 veckas onttttt

Tömkörning

Idag blev det tömkörning av ponnyn! Det gick inte så bra, men det är för att jag inte gjort det på sååå länge, & jag är inte speciellt duktig heller. Ponnyn var iallafall helt okej duktig och samarbetsvillig... Hah. 

Rebecca var med oxå och försökte. Men ingen större lycka för henne. Så vi släppte honom i slutet så han fick busa lite :) 


Uteritt (med avramling)


Ja, tänkte att det var en utmärkt idé att testa det nya hackamoret utomhus med, så red ut med 2 från stallet. Vi tog en mysig runda i skogen, barbacka & kom till ett dike neråt som ledde till en äng. Tog det lugnt för han inte skulle hoppa det och allt väl. Tills Katie bakom far förbi xet & bockar och hoppar runt och några cm från ponnyn så han blir skiträdd och kastar sig! Jag hinner knappt reagera utan flyger av och fastnar såklart i ridtäcket jag har över benen.,. 

Slog i ländryggen/rumpan fruktansvärt & det blir bara värre för varje minut som går... Aja det var mysigt fram tills dess ändå ;)