Stalldag!

Idag hade vi utsläpp som vi bytt med Anna, det var sjukt tungt att komma upp men vi klarade det! Var lite strul på morgonen med lite täcken osv men vi löste det haha ;) Mockade & fixade mat efter alla var ute i sina hagar.
 

Sedan var det dags att åka och hämta hö, med endast 2 balar kvar så kändes det rätt akut! Pappa fick bära alla balar själv haha, jag är inget stark eller smidig så jag höll istället räkningen på dem :) 

Red ut sedan medans han packade in balarna i höförrådet, med sällskap! Så det var jättebra, lärde mig en ny ridväg med vilket alltid är kul! Mindre kul var att ponnyn gick omkull med mig på (red barbacka)... På plan mark, inte halt heller. Men sedan gick det bra i skogen..
 


Vinterskor


Äntligen kom hovslagaren ut som avtalat, de är ett släkte för sig? Går aldrig att få tag på, haha :) Var en ny som fick komma denna gång hursomhelst. 

Efter skoningen (fick stå med slickburken hela tiden, spökar vid ridhusdörren om man frågar ponnyn) så mockade jag och därefter red jag ett joggingpass i ridhuset. Duktig pålle var det idag <3