Halloweenfest

Jag blev utskriven! Eller ja, jag i princip tvingade dem att skriva ut mig, vi hade gjort alla undersökningar som gick (förutom att operera..) så jag kände för att åka hem, träffa djuren och ha lite kul ;) 

På kvällen kom Rebecca hem till mig och vi åt & fixade oss tillsammans innan vi drog ner på stan inför kvällens festligheter! Vi hade det såååå kul, och trevligt, fram tills att jag av någon anledning blir utkastad av en vakt? Asså förstår inte varför ens... Så ja, ska ni ut nån gång här i Uppsala kan ni ju välja bort bj ;) 

Bex var den där dockan från saw och jag passande nog en utsläppt sjukhuspatient ;) hade köpt lite blod oxå och hällt över min outfit, sämsta skiten nånsin bara för det stelnade aldrig så har typ blod på mobilen och lite varstans asså fortfarande! 


Frånvaron

Varför jag inte bloggat vet jag egentligen inte, jag blev som förväntat (egentligen) inlagd på sjukhuset i fredags eftermiddag och har spenderat min tid på sjukhuset med olika undersökningar. 

Varför då, och vad har hänt? Ja, i tisdags förra veckan så högg det till i magen, närmare bestämt runt blindtarmen osv. Avvaktade några dagar men efter att ha pratat med min läkare kom vi fram till att jag nog skulle läggas in och kolla upp det här. Under helgen gjorde jag röntgen, ultraljud, mm för att utesluta t ex blindtarmsinflammation som är vanligt i min ålder! Tur nog var det inget sånt :) 

Hursomhelst så hoppas jag på att få komma hem (typ igår) nu då jag även passat på att få mabthera när jag ändå varit här. Så just nu väntar jag på en läkare som förhoppningsvis berättar att jag kan åka hem :)