Sugen på ny hästskötare?Fixade stallet idag på dagen/lite tidigare eftermiddag och fick lite hjälp av mormor med ponnyn! Red ut en liten sväng på en hetsig häst, blev inte så långt dock för det var halt och han fick snöstyltor väldigt fort... 

Men han ska skos närsomhelst så då åker nog vinterkittet på med sulor och broddar! Är skönare att kunna rida ut i skogen osv utan att behöva halka runt som galningar... Haha 

Nöjd ponny


Vi red ett ganska rejält pass i ridhuset idag! Han känns ju ungefär som vanligt, och har fått ta det rätt lugnt under igångsättningen med traven, så har börjat galoppera med och idag körde vi ganska mycket övergångar osv vilket gick bra! 

Märker även på honom att han uppskattar tyglar med "vagga" på, hade ju med snabbknäppen idag och han var inte riktigt lika mjuk därför. Jag ska investera i ett par nya (i rätt färg) på lördag just därför. 

Nytrimmad man


Har man en nyklippt ponny så får ju även manen bli lite tillfixad! Kan dock inte riktigt bestämma mig ifall jag ska ta mer eller ej, pappa tyckte inte så avvaktade här! Är inte så lätt att klippa man och få den att se naturlig ut heller, men jag försöker så gott det går :) 

Vad tycker ni, ser det mer välvårdat ut med kort man eller?