Dagen
Japp, dagen har spenderats hemma (som vanligt haha), tog en låååång och skön sovmorgon till att börja med, gjorde lunch och surfade på fb. Vill ju innan kexet åker skicka in och göra ett tagelarmband och kollade in på lite olika hemsidor. Nån som rekommenderar nån? Gärna med en namn-berlock på :) 

Nu på kvällen red jag ut med Lisa på en mysig tur på nära 1,5 timme, bara skritt och pyttelite trav för han kändes *peppar peppar* MYCKET bättre idag och kan varit bara en överansträngning och inte en rejäl hälta. Man målar ju alltid upp det värsta scenariot! 

Efter ridturen var det hem till mamma och lite god mat. Det serverades lövbiff, pommes, pepparsås, vitlöksbröd och en sallad. Mums, sa hungriga jag haha :P 

Flaket!

Förberedelserna inför flaket är även i gång nu! Vi åkte iväg till Ikea på förmiddagen och köpte 3 lakan som vi nu håller på att skriva skojiga saker på haha. Taggad till tänderna! Pay and jump + distansritt?

Haha, idag var dagen jag och Xet red till jälla och hoppade på pay and jumpen som anordnades! Det tog lite mer än en timme att rida dit, kanske 10-15 minuter med hoppningen och en timme tillbaka ;) 

Helt klart värt det alltså, även om han var lite dryg på vägen dit och även slängde av mig på ett hinder utan anledning. Han var i det stora hela skitduktig, bortsett från sitt "gråt-gnäggande" seriöst hela vägen från stallet. På hemvägen var han däremot lugn som en filbunke :) Nu, bilder!
Ber om ursäkt för kvalitén, alla bilder är ifrån en mobilvideo :)