Ett stycke hingstflätaRed ett barbacka-pass på banan idag med lite bommar! Han var fin och duktig under hela passet och lyssnade finfint. Gjorde en slarvig hingst-/galoppfläta längs med mankammen, blev väl hyfsad haha! Den gick upp under framskrittningen så blev inte långvarig. Men övning ger färdighet! Tycker det är helsnyggt med flätad man istället för klassiska knoppar :) 

Ledig torsdag

Var på invigningen av Bikbok idag och fick en liten goodiebag och lite nya grejer, skoj! Gjorde även eget hästgodis, inte speciellt lyckat haha men beror på för lång tid i ugnen så mitt fel. 

Recept på ca 30-40 godisar:  
Riv 1 morot o 1 äpple, krama ur vätskan. Tillsätt 2 dl havregryn o 1 dl mjöl, samt 1/2 dl (ca) ljus sirap. Blanda till en jämn smet och ha i lite karamellfärg. Tryck ut till 5/10krs form och grädda i ugn på 175 grader! 

Red en sväng på banan och Madde kom och provade lite med! Sen åkte jag och pappa och åt kinamat :) 


Tråkelitråk

Sitter i skolan nu, på min lediga dag, och försöker hitta ro till att plugga lite på egen hand. Väldigt svårt. Väääldigt svårtelisvårt. Japp. Jag vet lixom inte riktigt vart jag ska börja, fast jag vet ju det innerst inne. Idag är sista inlämningsdatum klockan 00.00 inatt, så jag har fortfarande ett par timmar på mig innan jag kan slappna av och bara gå och lägga mig och sova typ haha. Nästa termin ska jag bli SÅÅÅ myckt bättre! Har jag bara bestämt mig för. Så det så, så jag slipper sitta och stressplugga i sista sekund!
 
Busponny! Idag ska jag nog rida ut, eller så blir det lite bommar på banan/cavaletti :)