Näst sista dagen av april

Enda skoldagen på hela veckan avklarad, check! Riktigt kylig dag idag, och längsta dagen dessutom. 

Red ett kort dressyrpass med fokus på de två program jag ska rida på söndag. För första gången på länge gick det rätt bra, inga stora missar och en godkänd känsla. Pressade väl inte jättehårt heller, och slutade ganska fort när det gått "bra". Hade iallafall en snygg outfit, tycker jag personligen! :) Bytte pannband och fixade. 


Schabrak - Kyro riding gear
Damasker - Horze
Träns - Claridge house 
Sadel - vet ej x)
Stigbyglar - 
Boots - Catago 
Fleecetröja - Kingsland 
Väst - Kingsland 
Ridskor - Mountain horse 
Hjälm - Lamicell 
Handskar - Kingsland 
Ridspö - vet ej 

Min zebra ❤
Idag var jag på sjukhuset på morgonen och tog lite prover, och så har jag ridit en sväng. Inte gjort nåt speciellt annars. Sen är det imorgon i skolan och sen ledig! Mabthera på onsdag och sen är det träning på torsdag, och tävling söndag! Wohoo :D 

Sunday Funday

Idag vaknade jag upp hos pappa, han har nu köpt en riktig säng till mig oxå så jag slipper sova i bäddsoffan! Mycket smidigare och skönare såklart :) 

Sedan handlade vi lite och åkte ut på landet, städade släpet och grillade. När vi åkte hem så testade jag att åka en sväng i släpet, och shit alltså vilka tåliga djur hästar är, som åker i de där "mörka lådorna". Det skramlade och guppade och gud vet vad. Duktigt av dem! 

Såklart var dagen inte över, sedan fick jag äntligen åka ut till stallet och prova nya prylarna. Red ett pass på banan och det gick väl hyfsat. Mycket jag behöver öva på nu känns det som... På torsdag är det dressyrträning på upk och söndag tävling! Hur kul??!